غرب هم در انتخابات ایران شرکت کرد !
کمکهای برخی سفارتخانهها!
به گزارش رجانیوز، شبکه خبری العربیة وابسته به خاندان سلطنتی سعودی که طی یک هفته گذشته اخبار و گزارشهای متعددی همسو با آشوبگران تهران منتشر کرده است، خبر داد: برخی از سفارتخانههای خارجی مستقر در تهران مجروحان درگیریهای روز شنبه را مورد مداوا قرار دادند.
این شبکه همچنین با ادعای ترس آشوبگران مجروح از مراجعه به بیمارستانهای دولتی ادامه داد: این مجروحان از رفتن به بیمارستانهای دولتی خودداری میکنند.
العربیة به نام این سفارتخانهها اشارهای نکرد.
با این حال، خبرنگار ما گزارش داد در میان آشوبگران بازداشتشده در خیابان آزادی تهران یک تبعه انگلیسی و 2 تبعه آلمانی نیز حضور داشتهاند.
دست هاى پنهان سیا پشت اغتشاشات اخیر /
ثانیهنیوزپل کریک رابرتز سیاستمدار سابق آمریکایى در پایگاه اینترنتى کامن دریمز مى نویسد: گزارش هاى زیادى وجود دارد که از کمک مالى دولت آمریکا به بمب گذارى و کشتار در داخل ایران حکایت مى کند. به نوشته رابرتز طبق یکى از این گزارش ها، ژنرال میرزا اسلم بیگ، رئیس سابق ارتش پاکستان روز دوشنبه طى گفت وگوى رادیویى اعلام کرد: اسناد بى چون و چرایى وجود دارد که ثابت مى کند سازمان سیا، 400 میلیون دلار در داخل ایران به منظور بروز یک انقلاب مخملى پس از برگزارى انتخابات، هزینه کرده است.
این دیپلمات سابق آمریکایى سپس با اشاره به حمایت آمریکا در پیروزى انقلاب هاى مخملى در گرجستان و اوکراین مى نویسد: قطعاً چنین احتمالى نیز مطرح است که کاندیداى شکست خورده، یعنى میرحسین موسوى به عنوان اجرا کننده خواسته هاى آمریکا خریدارى شده و پول دریافت کرده باشد.
وى این سؤال را مطرح مى کند که: «آیا موسوى و یا کاندیداى آمریکا در انتخابات ایران که به طور سختى نیز شکست خورده است، توسط واشنگتن انتخاب شده تا نقش یک حکمران دست نشانده آمریکا را درایران بازى کند؟»
دستیار سابق وزارت خزانه دارى آمریکا مى افزاید: در صورتى که از نقطه نظر عاقلانه به انتخابات ایران بنگریم باید از ایرانیان پرسید که اگر کشور شما از سوى آمریکا و رژیم صهیونیستى به طور مداوم تهدید به جنگ و یا حتى حمله هسته اى شود، آیا شما ترجیح مى دهید که بهترین مدافع خود را رها کنید و کسى را انتخاب کنید که از سوى آمریکا و اسراییل ترجیح داده شده است؟ وى سپس خطاب به مدعیان تقلب در انتخابات ایران مى گوید: آیا شما باور مى کنید که مردم ایران به کسى راى داده باشند که ایران را به کشورى تبدیل کند که تحت نفوذ آمریکا باشد؟
همچنین نشریه آمریکایى «امریکن فرى پرس» در گزارشى به قلم دکتر «رافائل جانسون» سردبیر سابق مجله «بارنز ریویو» با اشاره به تحولات اخیر در ایران مى نویسد: از زمانى که سیا کودتاى شاه علیه محمد مصدق در سال 1953 را حمایت کرد، این سازمان در تلاش ها براى تاثیرگذارى در دولت ایران دخیل بوده است اما امروز میرحسین موسوى، مخالف احمدى نژاد در حال کشمکشى است تابه وسیله اسراییل و آمریکا به مقام ریاست جمهورى نائل شود. جانسون در ادامه گزارش خود با اشاره به آراى 63 درصدى احمدى نژاد، از شیوه مخالفان وى در طرح ادعاى تقلب به عنوان یک تاکتیک قدیمى یاد کرده است که حزب هایى که حمایت آمریکا رابه دنبال داشته اند تلاش کرده اند تا از این تاکتیک در گرجستان، اوکراین، ازبکستان، بلاروس، صربستان و بسیارى از جاهاى دیگر استفاده کنند. امریکن فرى پرس در تشریح دلایل مربوط به پیروزى احمدى نژاد در انتخابات اخیر نوشته است: به نظر مى رسد که حکومت او عادلانه و به لحاظ اقتصادى موفق بوده است، پس چطور او نمى تواند دوباره انتخاب شود؟
نویسنده این گزارش در پاسخ به این پرسش مى نویسد: از سال 2005 براساس آمار سازمان سیا، ایران از نظر اقتصادى سالیانه به طور متوسط 6 درصد رشد داشته که بسیار قابل احترام مى باشد. در حالى که آمریکا حامى تحریم ها علیه این کشور بوده اما نرخ بیکارى این کشور به 12 درصد رسیده که هم اندازه نرخ بیکارى آمریکا بوده و این درصد به سرعت در حال کاهش است. در این روند، ایران به هجدهمین اقتصاد قدرتمند جهان تبدیل شده است و نکته با اهمیت آن است که ایران اقتصاد خود را متنوع ساخته و اساساً این کشور از سال 2005 با رشد صنعتى 5/4 درصد (غیر نفتى) از وابستگى به بخش نفتى دور شده است.
به نوشته جانسون، ایران مابه التفاوت ارزش کالاهاى وارداتى و صادراتى خود را به بالاى 25 میلیارد دلار رساند و همچنین 100میلیارد دلار از ارزهاى خارجى در بانک هاى خود دارد که بخش عمده اى از آن دلار آمریکاست.
ایران تحت ریاست جمهورى احمدى نژاد از کشورى جهان سومى به یک کشور جهان اولى تبدیل گردید که نظام جامع آموزش را تکمیل کرده و نرخ باسوادى را به نزدیک 100درصد رساند. جانسون در ادامه مى نویسد: میرحسین موسوى، مردى که غرب مى گوید پیروز انتخابات شده است از سیاست هایى حمایت مى کند که با حامیان غربى خود هماهنگى دارد اما این سیاست ها براى مردم ایران نامحبوب است.
موسوى از خط غربى براى ایران حمایت مى کند: تلویزیون غربى آزاد و حذف قوانین اسلامى در کشور. مهم تر از همه، موسوى تمام اشکال بازنگرى در هولوکاست را محکوم کرده است. براساس این گزارش، اینچنین برنامه اى در واشنگتن و تل آویو ایجاد شده است و همنوایى در ایران به عنوان یک کشور و به خصوص در مناطق حومه شهرها ندارد. موسوى در ماه هاى اخیر تشویق هایى از غرب دریافت کرده تا حمله علیه احمدى نژاد را شکل دهى کند.
در این گزارش آمده است: بعد از روش کار یکسانى که غربى ها در سال هاى اخیر در برابر انتخابات اوکراین و صربستان نشان دادند، این واقعیت که مبارزه انتخاباتى موسوى با وبسایت هاى انگلیسى زبان و صفحات فیس بوک به پیش مى رود شدیداً اشاره به اقدام گردانندگان غربى دارد.
گزارش فوق نوشت: شکى وجود ندارد که موسوى به عنوان حفاظى ایجاد شده تا با رئیس جمهور ضد واشنگتن در ایران مبارزه کند. استفاده از شعارهاى مد روز، منتهى به پیروزى در انتخابات نخواهد شد اما موجب دریافت پول و رضایت از غرب خواهد شد. موسوى بخشى از یک برنامه جهانى براى ایران و نزدیک به سیا است. این حقیقت که غرب این همه پول براى دستکارى در انتخابات هزینه مى کند نشان مى دهد که دولت آمریکا چقدر هراسان است.
همچنین بنا به گزارش کانتر پانیچ «کنت تایمرمن» از عناصر نو محافظه کار آمریکا روز قبل از انتخابات ایران اعلام کرد که صحبت هایى از یک انقلاب رنگى در ایران وجود دارد. او در مقاله خود پا را از این هم فراتر گذاشته و نوشته است که بنیاد ملى دموکراسى در آمریکا میلیون ها دلار براى ایجاد انقلاب رنگى در ایران اختصاص داده است. او مى نویسد: به نظر مى رسد بخشى از این پول به دست گروه هاى طرفدار موسوى افتاده است که روابطى با گروه هاى غیر حکومتى (NGOs) خارج از ایران از جمله بنیاد دموکراسى آمریکا دارند
هشدار!
به گزارش خبرگزاری فارس، منوچهر متکی وزیر امور خارجه کشورمان یکشنبه در جمع سفرای خارجی مقیم تهران :
- دولت انگلیس اخیرا خط تحریم انتخابات را تبلیغ کردند تا مردم مشارکت نکنند اما پس از آنکه از این اقدام نتیجه نگرفتند اقدام به اعزام مسافرانی کردند که با اهداف خاص اطلاعاتی و امنیتی به ایران میآمدند و اعزام «مسافران» انگلیسی به ایران به حدی زیاد شد که پرواز معمولی و کوچک تهران - لندن، در هفتههای اخیر به یک هواپیمای جمبوجت بوئینگ 747 تبدیل شد.
- وزیر خارجه فرانسه چون همتای من است، من به جای وی از محافل دیپلماتیک به سبب اظهارات دور از نزاکت و رفتارهای غیرمتعادل سارکوزی احساس شرمندگی و عذرخواهی میکنم.
- آلمان باید همه خسارتهایی را که اغتشاشگران تحت حمایت پلیس این کشور به جمهوری اسلامی ایران وارد کردهاند، بپردازد.
- با فاصله یک هفته قبل از انتخابات ایران ، انتخابات پارلمانی اروپا برگزار شد و کشورهای عضو اتحادیه اروپا نمایندگان خود را برای پارلمان اروپا تعیین کردند.
متکی با اشاره به تفاوت شکلی که از نظر میزان حضور مردم در این دو انتخابات وجود داشت، افزود: در برخی کشورهای اروپایی کمتر از یک سوم و در برخی دیگر کمتر از نصف ایران در انتخابات شرکت کردند؛ یعنی 25 تا 42 و نیم درصد مشارکت داشتند؛ این در حالی است که مشارکت در ایران 85 درصد بود که بالاترین مشارکت مردم پس از پیروزی انقلاب اسلامی در مجموعه انتخاباتی است که برگزار شده است.
- الگوی مردمسالاری دینی که مردم ایران در انقلاب اسلامی ارائه کردند مخالفان خاص خود را نیز دارد، دسته اول کسانی هستند که مخالف مردمسالاریاند و به حکومتهایی که مردم در آنها هیچ نقش و تاثیری ندارند راغبترند؛ اینها الگوی مردمسالاری دینی را قبول ندارند.
دسته دوم کسانی هستند که در دهه های مختلف تبلیغ کردند که دین باید از صحنه حکومت حذف شود. آنها دین را مزاحم حکومت میدانند و در حقیقت مبلغان نظامهای سکولارند.
رجوع به دین و رهبران دینی در سازمانهای بینالمللی برای حل و فصل برخی مشکلات و معضلات جامعه جهانی، ابزاری است درحالی که درخواست از رهبران دینی برای حل معضلات جهانی باید محتوایی و اساسی و تاثیرگذار باشد.
- سازوکارها و قوانین برگزاری انتخابات و رسیدگی به اعتراضات و اشکالات مرتبط با انتخابات در یک نظام مردمسالار، آزادی، دموکراتیک و فراگیر بودن و سلامت انتخابات را تضمین میکند.
در هر انتخاباتی ممکن است اشکالات و اعتراضهایی وجود داشته باشد که نهادهای مربوط به این اشکالات رسیدگی میکنند و ما این کار را در 30 سال گذشته به خوبی انجام دادهایم.
- امروز برخی از مدعیان دموکراسی، از حرکتهایی که به نفعشان باشد به عنوان دموکراسی یاد میکنند؛ از این رو از نقض قانون، اغتشاش و تروریسم به عنوان حمایت از دموکراسی پشتیبانی میکنند.
پیشرفت فناوری در اطلاع رسانی موجب شده است تا طراحیهای پشت پرده کودتاهای رنگین یا براندازیهای نرم که در آسیای مرکزی و قفقاز و همچنین بخشی از آفریقا به وقوع پیوست برملا شود.
شبکه تلویزیونی فاکس نیوز وابسته به پنتاگون که مدام بر طبل جنگ میکوبد نمیتواند مدافع دموکراسی باشد.
- وزیر خارجه از برخوردهای برخی کشورها در انتخابات اخیر ریاست جمهوری که شایسته شأن ملت ایران نبود ابراز تاسف کرد.